2014. ápr. 15.

Gót ideológia...

"A gótok általában nem támogatják az erőszakot. A média számos alkalommal tévesen kapcsolta össze erőszakos bűncselekményekkel a gót szubkultúra tagjait. Azonban az erőszak és gyűlölet nem része a gót ideológiának. Ehelyett az ideológia inkább a felismerésen, azonosuláson és a közösségi és egyéni bűnök miatti szomorúságon alapul, amit a kultúra egyéb területei igyekeznek figyelmen kívül hagyni vagy elfelejteni. Ezek a gót zenei stílusnak is a központi témái." 
"A nyilvánosság félrevezetése és gót szubkultúra jellemzőinek figyelmen kívül hagyása miatt a stílus képviselői időnként előítéletekkel, hátrányos megkülönböztetéssel és türelmetlenséggel találják szembe magukat. Mivel hasonló helyzet áll fenn egyéb vitatott szubkultúrák és alternatív irányzatok tagjaival szemben is, a laikusok akár szándékosan, akár figyelmetlenségből, de gyakran igyekeznek tudomást sem venni a gótokról."
Forrás: Wikipédia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Újra

Tegnap az Eset nem jött be. Egyszerűen nem jött be. Igaz az Esetnével beüzente, hogy kicsit késik. A kicsitből egész nap lett, és akkor már ...